Penvrienden, schrijven met gedetineerden in België probeer het! :-)

 

De gedetineerden beschikken niet over internet. We ontvangen van hen een zoekertje en plaatsen dit op onze website.
Wanneer u op dit zoekertje reageert of ons een mail stuurt voor meer informatie, dan bezorgen we u het contactadres van de gedetineerde(n).
U schrijft met hen vanuit uw eigen adres. Na enkele weken nemen we met u contact op om eens te informeren naar hoe het loopt en hoe u zich erbij voelt.
Met vriendelijke groet,  het Binnendemuren Team

Kevin zoekt een Pennenvriendin

Ik ben Kevin Scheire, 30jaar, 2kinderen, dochters van 11 & 2. Ik zit in het Forensisch Psychiatrisch Centrum Gent en via deze weg zoek ik contact met een vrouw van 28-35jaar. Ik zoek een humoristisch spontaan persoon want zo ben ik ook. In het dagelijks kook ik graag, sport ik ook en ik game graag en luister veel muziek.

Benny zoekt een Pennenvriend(in)

Hallo,

Ik ben Benny 47 lentes jong, vrolijke jongen, lichtjes gevoelig en intern passievol ook wel dromer en romanticus.

Elke dag breng ik weer tot een goed einde, het zou zoveel eenvoudiger zijn met enige vrienden die tijd en zin hebben om met mij te schrijven.

Ik kijk al uit naar nieuwe inspirerende mensen, bij voorkeur dames, die zichzelf zijn en net als ik gewoon eenvoudig door het leven gaan.

Hopelijk tot snel.

Jean Paul zoekt een Pennenvriend(in)

Hallo ik ben Jean Paul (JP) net nog geen 60 en had graag mijn belevenissen "achter slot en grendel" wat meer kleur gegeven door met mensen in contact te komen.

Schrijven is een passie en dan liefst met anderen die net als ik zo graag zichzelf willen zijn.

Vrouwen zijn fantastisch doels maakt niet uit wie of wat voor iemand wil schrijven.

Tot gauw Ik kijk er al naar uit.

Cor zoekt een Pennenvriend(in)

Hallo,

Ik ben een man met een wetenschappelijke opleiding, die al geruime tijd in de gevangenis zit.
Ik heb een breed interesse gebied. Verder heb ik gevoel voor humor en ben ik ruimdenkend.

Paul zoekt een Pennenvriend(in)

Paul, gedetineerde te Leuven
Deze man zit reeds geruime tijd in de gevangenis en moet er nog een hele tijd zitten.
Hij zou graag zijn dagen opvrolijken door te pennen met fantastisch ruimdenkende mensen.
Hij is een optimist, houdt van humor, en kan ook ernstig zijn.

 

Marcel zoekt Pennenvriendin

Marcel (67) zoekt  dames tot 60 jaar, met wie hij kan schrijven om de eenzaamheid te vergeten. Later zit er misschien een bezoekje in. Zijn hobby's: muziek en zang. Voel jij je aangesproken? Geef gerust een seintje!

Willy zoekt een Pennenvriend(in)

Hallo, ik ben Willy  een vijftiger op zoek naar interessante pennenvriend(inn)en. Ik verkies 45+'ers. Ik heb een breed spectrum aan hobby's: literatuur, kunst, sport... Wil je kennis maken met mij en later eventueel eens op bezoek komen? Neem dan zeker contact op. Hartelijke groet en dankjewel! Willy

Chris zoekt een Pennenvriendin

Hallo, ik ben Chris een 47-jarige man die op zoek is naar vrouwelijk contact rond dezelfde leeftijd. Ben jij geïnteresseerd in briefwisseling en later telefonisch contact en eventueel een bezoekje? Geef dan een seintje. Groetjes! Chris!

Luc zoekt een Pennenvriend(in)

Hallo, ik ben Luc, 51 jaar en na 22 jaar als geïnterneerde verblijf ik nu ruim 2 jaar in het FPC. Op weg naar een nieuwe toekomst (reïntegratie) zoek ik iemand om hier eerst via briefwisseling en later eventueel andere mogelijkheden, samen aan te werken. Wil je me een kans geven om nog wat geluk te vinden? Ik kijk uit naar je brief. Met hartelijke groet! Luc